سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و در دعا هنگام باران خواستن گفت : ] خدایا ما را سیراب ساز به ابرهاى رام به فرمان ، نه ابرهاى سرکش خروشان [ و این از گفتار فصیح عجیب است ، چه او ابرهاى با رعد و برق همراه با بادها و آذرخشها را به شتران سرسخت همانند فرموده است ، که بار از پشت بیفکنند و در سوارى دادن سرکشى کنند ، و ابرهاى تهى از رعد و برق ترسناک را به شتران رام تشبیه کرده است که شیرشان را به آرامى مى‏دوشند و به آسانى بر پشتشان نشینند . ] [نهج البلاغه]
پیوند دوستان
 

بیا فور مدیا
اریان 2233
موزیک هان
ستاره
ارسلان
ایوان باند
بهنام بانی
شادونه
لاوین
تاب ناز
نگین تک
تنهایی
ناز وب
جوان تو موزیک
دلنا
ناز گل
پارسی ناز
موزیک وان
آمازیگ
بیوگرافی ماکان باند
حمید هیراد
حمید هیراد
دانلود آهنگ غمگین
نازدونه
ناز گل
فان جدید
پونک
فان دون
دوستی ها
بروز ی ها
دانسته ها
عکس روز
قهر
نار دونه
رد گذر
ناز فان
تخفیفان
می فان
نگاه من
پردیس
ساتان
دبیر
پارسی دون
آموزگار
جدیدترین ها
تاپ ناز
آریانیا
تدبیر
برترین ها
نیاز
جهان موزیک
مدیا تک
سخا موزیک
استار گیم
رز ناز
زیبا تک
پوربابا
یاسل
چاپ تک
کلبه تک
دانلود آهنگ مذهبی
دیس لاو
فول آلبوم حامد همایون
روزگار
ارس ناز
بازاری
بازی ها
سایبان
نیاز ها
تک وب
فارس تک
بی قراری
پانی تک
صیاد شب
سخا موزیک
دنیای زیبا
موزیک به روز
بیا فور موزیک
فرشته ها
پاپ موزیک
شهر جم
دلداده ها
ندونسته
دانسته
خودرو
بیاتو تقریح
دیار موزیک
پارافیل
پارچه تک
نمکستان
ماکان باند
ماکان باند
مهدی جهانی
مهراب
هوروش باند
دانلود فیلم ایرانی
نمونه سوال
فراز چت
پارسی وان
ایران ترانه
ای فیلم
لاین موی
طرفداری
شادترین
برتر روز
اصلاح
خبر روز
صدا موزیک
تک موزیک
پاییزان
نوشته ها
فایل جدید
انلاین یار
وب تیک
بیا تو مدیا
ناوال 98
دانلود آهنگ خارجی
دانلود آهنگ ترکی
دانلود آهنگ کردی
دانلود آهنگ ایرانی
دانلود تک آهنگ
دانلود آلبوم
دانلود آهنگ جدید دانلود آهنگ محسن لرستانی لینک مستقیم ماکان بند دیسلاو مهراب تی ام بکس موزیک ایرانی دانلود آهنگ دانلود موزیک ویدیو دانلود آهنگ کردی دانلود آلبوم ریمیکس دانلود آهنگ کودکانه دانلود آهنگ دیس لاو دانلود آهنگ میلاد راستاد دیس لاو

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :31
بازدید دیروز :3
کل بازدید :99212
تعداد کل یاداشته ها : 243
103/9/7
2:56 ص

دانلود آهنگ جدید | خزر موزیک


 


  
  

آموزش کاشتن سبزه روی کوزه


 

  • آموزش کاشتن سبزه روی کوزه

    تهیه کوزه سبز نیز بسیار جالب است. با استفاده از یک کوزه سفالی و مقداری بذر شاهی یا خرفه و خاکشیر ( بذرهای لعاب دار)  می‏ توانیم سبزه کوزه ‏ای درست کنیم.

    ابتدا کوزه را از آب پر می‏ کنیم و برای مدت یک شبانه ‏روز آن را همان‏طور پر از آب نگه می‏ داریم تا جدار کوزه کاملاً خیس شود.

    مرحله بعدی ایجاد سطح اتکا و یا سطحی مناسب برای رشد ریشه‌های بذرها است.

    اگرچه بذرهایی مانند شاهی و خاکشیر لعاب دارند، اما این لعاب تا مدتی وجود دارد و بعد از آن سبزه باید به‌واسطه رشد ریشه‌هایش روی دیواره کوزه دوام بیاورد.

    به همین دلیل باید سطحی برای ریشه‌ها ایجاد کرد تا در لابه‌لای آن فرو روند و بذرها پایین نریزند.

    بدین منظور روی کوزه یک جوارب نایلونی یا  همان جوراب های زنانه (ترجیحا به رنگ کرم) می‌کشیم، به طوری که کف کوزه در قسمت نوک پنجه جوراب و سر جوراب نیز در قسمت دهانه کوزه قرار گیرد.

    اضافه جوراب را نیز می‌توان داخل دهانه کوزه وارد کوزه کرد.

    برخی افراد به جای جوراب (که ساده‌ترین گزینه است) از پارچه‌های نازک و نخی و البته درشت بافت که به نام تنظیف معروف است استفاده می‌کنند و کوزه را در لایه‌ای از این پارچه می‌پیچند. البته این کار نسبت به جوراب نایلونی حوصله بیشتری نیاز دارد، زیرا کناره‌های پارچه را باید با نخ و سوزن دوخت و طوری پارچه را در اطراف کوزه محکم کرد که طی قراردهی و جوانه‌زنی بذرها دچار چین‌خوردگی نشود.

    سپس بذرها را که قبلا مرحله خیس شدن را طی کرده‌اند به‌آرامی و با انگشتان دست روی دیواره کوزه قرار می‌دهیم، به طوری که در مورد بذر شاهی فقط یک لایه نسبتا نازک و در مورد مخلوط خرفه و خاکشیر لایه نسبتا ضخیم‌تری به شکل یکنواخت تمامی سطح کوزه را بپوشاند و به جوراب یا پارچه موجود روی سطح کوزه بچسبد.

    از آن‌جا که آب کوزه روزانه مقداری تبخیر می‌شود، به طور مرتب سطح آب را بررسی کنید و در صورت لزوم مجددا در کوزه آب بریزید.

    وجود آب، رطوبت مورد نیاز بذرها را تامین می‌کند. البته گاهی اسپری آب نیز به تامین رطوبت و شادابی بذرها کمک می‌نماید.

    نکات مهم:

    • در این روش حتما باید از بذرهای لعاب‌دار استفاده کرد، زیرا همان‌طور که قبلا گفته شد وجود لعاب باعث چسبندگی و ماندگاری بذرها روی دیواره عمودی کوزه می‌شود. بنا بر این در این روش یا از بذر شاهی (که لعاب بسیار خوبی تولید می‌کند) و یا از مخلوط حجم مساوی تخم خرفه و خاکشیر استفاده کنید.

    • مقدار آبی که روی بذر می ریزیم باید به اندازه ای باشد که حالت ژله ای به خود بگیرد چون اگر رقیق شد بین دانه ها فاصله می افتد و سبزه ها کم پشت می شود.

    • برای این کار باید از کوزه سفالی و بدون لعاب استفاده کرد. وجود لعاب مانع از مرطوب شدن مناسب دیواره کوزه می‌شود.

    • درون کوزه باید همیشه پر آب باشد و ظرف زیر کوزه نیز هر روز باید خالی شود

    • چون هر روز مقداری از آب کوزه تبخیر می‏ شود باید به طور مرتب در آن آب بریزیم

    • کوزه را در محل پر نور قرار دهید و گاه گداری آن را بچرخانید تا نور به همه جای آن برسد.

    • بعد از چند روز کوزه سبز شده و از تماشای آن لذت خواهید برد.

    • میتوانید برای زیبایی بیشتر درون کوزه اب چند شاخه گل قرار دهید.

    • بهتر است مراحل تهیه این سبزه را حدودا 10 روز قبل از عید شروع کنید. اگر مراحل را زودتر شروع کنید بعد از گذشت چند روز از سال جدید بذرهای روی کوزه بلند و نامرتب میشوند.


    منبع : 7 گنج



  
  

تست هوش جمع اعداد روی توپ ها


 

  • تست هوش جمع اعداد روی توپ ها

    همانطور که در تصویر نیز مشخص شده، 8 توپ داریم که هر کدام با یک برچسب عددی مشخص شده اند. آیا می توانید سه تا از آنها را انتخاب نمایید بطوری که مجموع این سه عدد برابر 30 باشد.

    آیا این کار ممکن است؟ اگر نه چرا و اگر بله، چگونه.

    توضیح: این معما با عنوان ‘مجموع سه عدد فرد برابر 30 شود’ نیز معروف است.

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    ♦◊♦

    پاسخ تست هوش

    اگر بخواهیم از دیدگاه منطق ریاضی نگاه کنیم و اعداد را به همان صورت که در تصویر مشخص شده ببینیم، پاسخی وجود ندارد، چون همه توپها، اعداد فرد هستند و مجموع سه عدد فرد، همواره فرد است.

    اما شاید بتوانیم از زاویه دیگری نگاه کنیم. توپ شماره 9، می تواند عدد 6 باشد (یا اینطور فرض شود). در این صورت جوابی برای این معما خواهیم داشت:

     11+13+6=30


    منبع : ihoosh.ir


  
  

باید و نبایدهای ازدواج در دوران سالمندی


 

  • باید و نبایدهای ازدواج در دوران سالمندی

    یک روانشناس تاکید کرد: ازدواج در دوران سالمندی به شادابی روحیه افراد کمک می کند و مانع از ایجاد افسردگی در سالمندان می شود، اما به شرطی که از حداقل سلامت جسمانی برخوردار بوده و توانایی حل و فصل مشکلات را داشته باشند تا هم صحبت خوبی برای یکدیگر باشند.

    دکتر خوش کنش در گفتگویی با اشاره به این که هدف سالمند تنها را از ازدواج باید ارزیابی کرد، افزود: داشتن هم صحبت جدید، نیاز به نگهداری، از تنهایی درآمدن و ترس از مرگ از جمله دلایلی است که ممکن است یک سالمند را وادار به ازدواج کند. هر کدام از این دلایل می تواند نتیجه ازدواج سالمند را دگرگون کند.

    وی ادامه داد: پس از کشف علت اصلی تمایل سالمند به ازدواج، باید سالمند به لحاظ سلامت روانی مورد بررسی قرار گیرد و در صورتی که سلامتش تایید شد، هیچ اقدامی بهتر از ازدواج و پیدا کردن مصاحب و همراه جدید نیست.

    این روانشناس اظهار کرد: سالمندان پا به سن گذاشته ای که ممکن است دچار مشکلات عصبی باشند و در صورت ازدواج، موجب تخریب روحیه فرد مقابل شان نیز شوند، بهتر است از ازدواج صرفنظر کنند، زیرا ازدواج پدیده ای است اجتماعی و بسیار مهم که باید بر اساس اصول صحیح شکل گرفته باشد تا سبب تعالی جسمی و روحی آنان شود.

    وی با اشاره به نکاتی که سالمند باید در حین ازدواج به آنها توجه داشته باشد، یادآور شد: سالمندان باید توجه داشته باشند که همسر آنها از نظر سطح فرهنگی با آنها تناسب داشته باشد، زیرا در غیر این صورت، ازدواج در هر سنی به یک چالش جدی تبدیل می شود. همچنین سالمندان بهتر است درباره موضوع حضور بچه ها در زندگی آنها نیز به توافق برسند تا بعدها دچار مشکل نشوند. مثلا تعیین کنند که فرزندان آنها تا چه حد می تواند به آنها سر بزند، آیا فرزند مجرد یکی از سالمندان می تواند با آنها زندگی کند و … یعنی الزامی است که درباره موضوع فرزندان خود نیز کاملا صحبت کنند و در این باره قبل از ازدواج به توافق برسند.


    منبع : خبرآنلاین



  
  

آموزش یادگیری تفکر انتقادی در بچه ها


 

  • آموزش یادگیری تفکر انتقادی در بچه ها

    به گزارش پزشکین به نقل از پروشات؛ آموزش و پرورش مهارت های تفکر انتقادی در کودکان در سال های گذشته چندان موفق نبوده است.  یکی از آزمایش‌هایی که بر روی بچه‌های 15 ساله آمریکایی انجام‌گرفته نشان می‌دهد که یک‌ششم آن‌ها قادر نیستند مسائل پیچیده را حل کنند و یا راجع به آن‌ها فکر کنند. اگرچه به‌طورکلی عملکردشان خوب بود اما نسب به رقبای آسیایی‌شان ضعیف عمل کردند. متأسفانه بچه‌هایی که نمی‌توانند تفکر منتقدانه و پیچیده داشته باشند، در بزرگ‌سالی به مشکلات رفتاری و مالی دچار خواهند شد.

    جامعه امروز با گسترش پخش برنامه‌های تلویزیونی، مسابقات مختلف و بازی‌های ویدیویی مهارت‌های هوشی و فکری کودکان را کاهش می‌دهد. بنابراین کودکان ما برای فکر کردن تلاشی نخواهند کرد. به همین دلیل است که نبود این توانایی در جوامع بیش‌ازپیش احساس می‌شود. در این مقاله می خواهیم با روش های پرورش مهارت های تفکر انتقادی آشنا شویم.

    مهارت‌های تفکر منتقدانه به کودکان کمک می‌کند تا مسائل پیچیده را حل کنند و توانایی تفکر داشته باشند.

    تفکر عقلانی

    استفاده از روش‌های علمی برای تفکر و حذف احساسات.

    تحقیق

    با تحقیق کردن یاد می‌گیرید که راه‌حل‌های مناسب را جمع‌آوری کنید، برای دست‌یابی به راه‌حل بهتر باید از اطلاعات علمی بهره بگیرید.

    خودشناسی

    توانایی شناخت خود و توانایی‌ها، تا بتوان شرایط مختلف را به‌خوبی بررسی کرد و بدون دخالت احساسات، مشکلات مختلف را حل کرد.

    در نظر گرفتن جوانب مختلف

    به چالش کشیدن قوانین و سؤال پرسیدن از پاسخ‌ها. توانایی بررسی جوانب مختلف، مرور تمام حقایق نه‌فقط چیزهایی که خودتان قبول دارید، و انتخاب منطقی‌ترین راه‌حل.

    سیستم آموزشی مهارت‌های تفکری فرزندان ما را از بین می‌برد

    سیستم آموزشی با تأکید بر حفظ کردن و امتحان دادن، مهارت‌های تفکری دانش آموزان را از بین می‌برد. زیرا دانش آموزان را به‌گونه‌ای عادت می‌دهند تا فقط یک گزینه را به‌عنوان پاسخ صحیح انتخاب کنند. درحالی‌که توانایی تفکر عقلانی باعث می‌شود که کودک در دنیای واقعی زندگی بهتری داشته باشد. این مهارت‌های یافتن راه‌حل اعتمادبه‌نفسمان را افزایش می‌دهد.

    راه‌هایی برای افزایش مهارت تفکر انتقادی در کودک

    برای افزایش مهارت‌های عقلانی کودک خود لازم نیست یک معلم خصوصی استخدام کنید. تنها کافی است که راه‌های افزایش مهارت عقلانی را به برنامه روزانه خود اضافه کنید.

    از فرزند خود بپرسید “چرا”

    به یاد بیاورید که فرزندان شما با پرسیدن “چرا” چگونه اعصابتان را به هم می‌ریزد. همه کودکان زیاد این سؤال را می‌پرسند. چرا آسمان آبی است؟ چرا توپ گرد است؟ چرا؟ چرا؟ چرا؟ حالا وقت آن است که شما این کار را انجام دهید. روان شناسان معتقد هستند که پرسیدن این سؤال باعث می‌شود کودکان راح تر بتوانند مسائل پیچیده را حل کنند.

    زمانی که فرزندان نزد شما آمده و درخواست جدیدی مطرح می‌کند، مانند یک بازی جدید، از او بپرسید چرا. شاید بگویند چون همه این بازی را دارند. سپس باید بپرسید که چرا این بازی را همه دارند. شاید بگوید که این بازی بر اساس جنگ جهانی دوم است. سپس دوباره بپرسید چرا. این چرای سوم باعث می‌شود کودک شما بیش‌ازپیش مغز خود را کنکاش کند. شاید بگوید بر اساس جنگ جهانی دوم جنگ و درگیری بیشتری دارد. با پرسیدن دوباره باعث می‌شوید کودک شما بازهم به جنگ جهانی دوم فکر کرده و به دنبال پاسخ بگردد.

    از بحث‌های فرزند خود در خانه استقبال کنید

    آیا فرزندان تابه‌حال درباره نظر خود بحث کرده است؟ آیا می‌خواهد دیرتر بخوابد؟ در این صورت از آن‌ها بخواهید برای خواسته‌شان دلیل بیاورند. سپس به‌جای اینکه به آن‌ها بگویید که چرا اجازه نمی‌دهید، از آن‌ها بخواهید خودشان را جای شما گذاشته و از دید شما به موضوع نگاه کنند.

    از آن‌ها راه‌حل بخواهید. به‌احتمال‌زیاد دلیل اینکه شما نمی‌خواهید فرزندان تا دیروقت بیدار بماند این است که برای رفتن به مدرسه بیدار نمی‌شوند. می‌توانید طی آزمایشی از آن‌ها بخواهید که یک هفته دیر بخوابند تا ببینید می‌توانند صبح زود بیدار شوند یا نه. از آن‌ها بخواهید که عملکرد هرروز خود را بررسی کنند. آیا صبح زود خسته هستند؟ آیا نمی‌توانند در مدرسه تمرکز کنند؟ این اطلاعات را بررسی نموده و به دنبال راه‌حل باشید. شاید یک ساعت نه اما اجازه بدهید 30 دقیقه دیرتر بخوابند. یک هفته 30 دقیقه دیرتر بخوابند، سپس نتایج و اطلاعات آن دو هفته را دوباره بررسی کنید.

    مهارت‌های تحقیقاتی را در زندگی روزانه بگنجانید

    با به چالش کشیدن ذهن فرزند خود مهارت‌های تفکر انتقادی را در او گسترش دهید. می‌توانید آن را به زندگی روزانه خود بیفزایید. اگر از شما می‌خواهد به سینما بروید، از او بخواهید به برنامه و قیمت فیلم‌ها نگاه کند. اگر فرزندان بزرگ‌تر است، قیمت نوشیدنی و پاپ کورن را هم به آن اضافه کنید، تا قیمت نهایی سینما رفتن را محاسبه کنند. همچنین از آن‌ها بخواهید به امتیاز فیلم‌ها نگاهی بیندازند، تا ببینید که آن فیلم ارزش آن هزینه را دارد یا بهتر است کمی صبر کرده و در خانه آن را تماشا کنید. این کار به آن‌ها یاد می‌دهد که خوب بررسی کنند و این مهارت را در جاهای مختلف مانند اسکیت‌بازی، بولینگ و گلف، استفاده کنند. خواندن نقدهای مختلف یک فیلم باعث می‌شود که با نقطه‌نظرهای مختلف آشنا شده و عواملی را در نظر بگیرند که تابه‌حال به آن فکر نکرده‌اند.

    با فرزندان خود آشپزی کنید تا آزمون‌وخطا را یاد بگیرند

    وقت‌گذرانی در آشپزخانه مهارت‌های تفکر انتقادی را به کودکان می‌آموزد. برای تهیه هر وعده غذایی تفکر انتقادی استفاده می‌شود. درباره انتخاب وعده غذایی از فرزند خود سؤال کنید. برای بهتر شدن مزه غذا باید چه‌کار کنید؟ از آن‌ها بپرسید که چه چیزی را ترجیح می‌دهند. آیا ممکن است چیزی را حذف کنند؟

    غذا پختن با فرزندان مهارت حل مشکلات را نیز افزایش می‌دهد. برای مثال از چیزی مانند خراب شدن کیک یا شیرینی به‌عنوان یک تحقیق استفاده کنید. چرا این اتفاق رخ داد؟ از آن‌ها بخواهید راه‌حل پیدا کنند. شاید دمای فر، آرد نامناسب و یا کره، دلیل خراب شدن کیک شما بودند.

    با این کار نه‌تنها مهارت‌های تفکر انتقادی را در کودک خود گسترش می‌دهید، بلکه آشپزی را نیز به آموزش می‌دهید. با آموزش مهارت‌های انتقادی، یافتن راه‌حل، تحقیق و آزمایش، در زندگی روزانه می‌توانید مهارت‌هایی را به فرزند خود بیاموزید که باعث شود در بزرگ‌سالی فرد موفق‌تری باشد.


  
  
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >